CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe capes Rv11 en P&A

Met dank aan Truus Helming en Marian Heuvels en niet te vergeten de Rabobank worden de Prins, Adjudant en Raad van Elf aankomend jaar van nieuwe capes voorzien.

Met dank aan Truus Helming en Marian Heuvels en niet te vergeten de Rabobank worden Prins, Adjudant en Raad van Elf komend jaar in nieuwe capes gehesen. Afgelopen voorjaar kregen Truus en Marian eindelijk groen licht van de penningmeester om de capes te gaan naaien. In een grijs verleden heeft De Metworst een sponsorbijdrage ontvangen van de Rabobank om nieuwe capes aan te schaffen. Echter de penningmeester heeft dit geld op een spaarrekening bij de Rabobank gestald en gewacht totdat er inclusief rentebijschrijving voldoende geld beschikbaar was om 15 nieuwe capes te maken.

Na het groene licht togen Truus en Marian gezamenlijk met hun mannen naar Joseph Weijer om de juiste stoffen te vinden. En het is gelukt, inmiddels zijn de eerste exemplaren gereed. Volgens planning zullen de laatste capes 11 dagen voor de opening van het carnavalsseizoen gereed zijn. De officiële opening van het naai-atalier werd verricht door Prins Metwaldus de 44ste. De presentatie van de nieuwe kledinglijn staat gepland voor 10 november 2007 tijdens de pronkenpresentatie. De Raad van Elf en nieuwe Prins en Adjudant zullen hun kleren showen op de Metworst-catwalk.