CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe aanwas Rv11 leden op dreef

Open sollicitatie voor de toekomst???
Zoals inmiddels bekend heeft de Raad van Elf er een drietal leden bij. Hun namen: Mark en Sjoerd Sprenkelder en Niek Keijzer. Open sollicitatie voor de toekomst???

Zoals inmiddels bekend heeft de Raad van Elf er een drietal leden bij. Hun namen: Mark en Sjoerd Sprenkelder en Niek Keijzer. Deze jonge honden zijn inmiddels goed op dreef om de gevestigde Raad van Elf leden de loef af te steken door hun niet aflatende enthousiasme om bij elke activiteit als laatste naar huis te gaan. Nu hebben dit drietal heren natuurlijk wel hun leeftijd mee dus waar de oudere garde van de Raad van Elf het vermoeide hoofd te ruste legt, gaan Mark, Sjoerd en Niek gezellig nog tot in de late uurtjes door. Net als fotograaf Metwaldus de 45ste ziet Richard het allemaal niet meer zo scherp.......
Waar in het verleden Jurgen ten Have regelmatig de deur op slot deed, is de sleutel nu aan dit fanatieke drietal overgedaan. Metwaldus de 45ste en zijn beide adjudanten en Richard “Nico” Bongers doen af en toe nog een goede poging, maar zelfs deze doorgewinterde kroegtijgers haken ten lange leste toch ook af. Mark, Sjoerd en Niek, hulde! U leest het, het spreekwoord “wat goed is komt snel” komt ook hier goed tot zijn recht. Al ut goeie kump in drieën!