CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw tenue wagenbouwers?

fallback image post metworst

Het was een gewone zaterdagmiddag. Niets aan de hand zou je denken ware het niet…

Het was een gewone zaterdagmiddag. Niets aan de hand zou je denken. Ware het niet dat ik ff dacht bij de verkeerde wagenbouwers op een locatie aan de Pr. Bernhardstraat te zijn. Nee dat kon niet waar zijn. Ik had toch echt zojuist ff naar Willem van de Bult vanachter zijn kassa bij het BP-tankstation gezwaaid. Maar wat ik binnen aantrof was echt ene grote blauwe bende die bezig was met het wagenbouwen van De Metworst praalwagen. Hoe kon dit nu? Het schijnt dat Metwaldus de 46ste in het complot hiervan zit.

Zijn ze wel De Metworstwagen aan bouwen zijn??? Dit is nog een raadsel, want ook de bouwtekening was foetsie. Feit was wel dat ene G.P. (de enige met normale kleren aan) het niet langer kon aanzien en Metwaldus de 46ste naar grote hoogte stuwde en hem daar maar eens over zijn zonden liet nadenken. De rest van het stel dronk ondertussen een lekker biertje en er werd nog eens een frikandel geplukt van de automatische frikadellendraaier. Die overigens dit jaar ook een nieuw kleurtje heeft gekregen…

Blijven nog enkele vragen over… Metwaldus de 46ste is al een tijdje niet meer gesignaleerd, is hij uiteindelijk nog naar beneden gehaald? Of was het een test van hem hoe stressbestendig de Minister van Informatie is? Of werd hij de lucht ingeschoten om de techniek aan De Metworst praalwagen te testen. Wordt ongetwijfeld vervolgd en iedereen die wil weten wat het resultaat is geworden, kan dit aanschouwen tijdens de grote optocht op zondag 6 maart a.s.