CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw logo bekend

Zaterdag 26 november hadden Prins Metwaldus de 43e en zijn Adjudant een grote persconferentie belegd, locatie weerstation Lichtenberg in Silvolde. De avond …

Zaterdag 26 november hadden Prins Metwaldus de 43e en zijn Adjudant een grote persconferentie belegd, locatie weerstation Lichtenberg in Silvolde. De avond begon om 20:00 uur waarbij de pers en ook een groot aantal belangstellenden kwamen opdagen om het laatste nieuws van de Prins en Adjudant van CV de Metworst te
aanhoren.

Voordat het echter kon beginnen eiste eerst Sinterklaas nog de de hoofdrol. Sinterklaas was zeer verheugd met de Prins en Adjudant die dit jaar de gelukkigen waren bij de Metworst. Hij had voor de enkele mensen nog wat kado’s bij zich. Hij vroeg de Adjudant met klem om de Prins goed in de gaten te houden omdat deze nog wel eens laat thuis komt van “vergaderingen”.

Na dit onverwachts bezoek was het de beurt aan dat gene waar een ieder voor was gekomen. Om de spanning wat op te voeren werd eerst nog de fake prinsenpresentatie getoond.

Hierna kreeg prins Metwaldus het woord. De spannig was voelbaar in de zaal want wat zou er te melden zijn. De Prins maakte het nieuwe wapenschild bekend. In zijn verhaal ging hij in op het vele werk van grafisch adviseur Jorik Tangelder die soms nachten had doorgewerkt om tot een goed resultaat te komen. Samen met zijn vader, de Adjudant, is het uiteindelijk een meesterstuk geworden. Bij de onthulling vielen bij velen de mond open van verbazing en klonk een luid applaus.