CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw leven in de Kinderköpkesweg?

fallback image post metworst

Afgelopen week viel er bij een bekend Metworstlid onderstaande brief in de brievenbus. Hieruit blijkt dat de versiering van de Kinderköpkesweg weer nieuw leven wordt ingeblazen. Een initiatief welke we natuurlijk van harte toejuichen.

Gerrit hier nog voor een 1-vlags versierde kinderköpkesweg

Afgelopen week viel er bij een Metworstlid onderstaande brief in de brievenbus. Hieruit blijkt dat de versiering van de Kinderköpkesweg weer nieuw leven wordt ingeblazen. Een initiatief welke we natuurlijk van harte toejuichen. Want hoe meer er versierd is tijdens het karnaval, hoe mooier het is om er met de optocht door heen te trekken.

Gerrit hier op ar chieffoto nog voor een 1-vlags versierde kinderköpkesweg

Beste mensen van de Prins Bernhardstraat,

Laten we eerlijk zijn: onze straat heeft de laatste jaren ernstig verstek laten gaan bij het optuigen van de straat voor het carnavalsgebeuren.
Door allerlei omstandigheden is het er niet van gekomen, dat is jammer, hartstikke jammer.
Er zijn een aantal huizen bijgekomen (Hof van Oranje), met veelal jonge mensen en zelfs Hoogheden uit de Silvoldse carnavalswereld.

De oude garde, die jaarlijks getimmerd heeft aan een praalwagen in de optocht en de straatversiering heeft heel intens de hoop gevestigd op een vervolg van onze activiteiten. We willen daar graag met u over praten. Over bereidheid, ideeën en alles wat nodig is om weer helemaal mee te tellen in het Silvoldse carnaval en om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

Dat praten gaat gebeuren op donderdag 17 december a.s. om 20.30 uur in café ’t Centrum.

Metwaldus zegt: Vaak bu’j te bang! Maor alles kump goed, Aldus Silvius

We zijn benieuwd wat het gaat opleveren.