CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw kindeke geboren op aard…. Fleur!

En alweer een jong Metworsterinneke erbij…

En alweer een jong Metworsterinneke erbij! Afgelopen zaterdag 8 januari zijn Roger en Anne-marie Scholten wederom de trotse ouders van nog een mooi Metworsterinneke geworden. De naam van deze wolk van een dochter is Fleur. Het schone wicht heeft een gewicht van 3310 gram schoon aan de haak en meet volgens de vader precies 49 cm lang. Gemeten met een gecallibreerde duimstok. Fleur is geboren om precies 11 minuten voor 11 uur. Dit kan geen toeval zijn natuurlijk.

Nu slaapt de piepjonge Fleur nog als een roosje....
Mara is ontzettend trots op haar jonge zusje!!!

"Dat klopt" zegt trotse vader Roger desgevraagd als wij hem aan de telefoon hebben. "Um kwart veur elf lag mien deernke nog heavig te puffen en te persen, waorop ik zei dat met un bietjen geluk de kleine d’r um 11 veur 11 kon zun. Toen gaf ze d’r wat extra gas bi’j en perste de dreumes d’r in een keer uut! Wat een geweldig wief heb ik toch". Anne-marie heeft de geboorte goed doorstaan en geniet nu van een welverdiende rust terwijl vader Roger nu alles eruit perst om het huishouden op orde te houden. Anne-marie had dus terecht vorige week de beste smoes ter wereld om niet op de vergadering van de Oud Prinsen- en Adjudanten te komen: "Ik kan vanaovond neet, ik heb 2 cm ontsluuting".

Roger weet de diensthebbende redacteur nog te vertellen dat Fleur exact hetzelfde lijkt als op grote zus Mara bij haar geboorte. "Dan mot Mara toch definitief van mien zun" voegt hij er ongevraagd nog aan toe. "Want wi’j zun now toch al un paar jaor bi’j ow van de Harbershoek weg". Hetgeen de redacteur de opmerking ontlokt "Maor i’j bunt ut afgelopen jaor toch neet altied thuus gewes?".

Roger, Anne-marie en Mara, van harte gefeliciteerd met Fleur en we komen eens gauw op kraamvisite!