CV de Metworst

Search
Close this search box.

Nieuw concept: de rijdende kerstboom

Peter Pruijn en Detlef Rutjes hebben een nieuw concept ondekt…

Peter Pruijn en Detlef Rutjes hebben tijdens de oliebollenverkoop van de Metworst bij de Welkoop een nieuw concept ontdekt: de rijdende kerstboom.
"Het is heel simpel" aldus een trotse Detlef. "Je neemt een cabrio, laat het dak zakken en je klemt een kerstboom tussen de voor-en achterbank" Met een flinke natte kluit blijft hij wel beter zitten, weet hij nog te vertellen. "We moeten nog wel een oplossing vinden voor de krachtbron voor de verlichting" geeft mede-bedenker Peter toe. "Afhankelijk van de te rijden afstand, heb je een behoorlijk lang afrolbaar verlengsnoer nodig, maar mits je LED verlichting gebruikt, is het stroomverbruik ook weer niet ZO groot."
Hoe vervoer je een kerstboom in een kleine auto...
Ook de concept kerstversiering zal volgens beide uitvinders goed aanslaan... Beide heren geven aan bijzonder trots te zijn op hun uitvinding en hebben al een conceptaanvraag klaar liggen om hun uitvinding wereldwijd te patenteren. "We willen de patenten op naam van CV de Metworst laten zetten" weten de heren vol trots te vertellen. "Het is toch prachtig om de mooiste vereninging van Zillewold op deze manier financieel te ondersteunen?" vertellen de heren nog als de rijdende kerstboom het terrein afrijdt.
Piepende banden en een oorverdovend getoeter doet alle aanwezigen echter verschrikt opkijken. "Aan het uitzicht naar rechts moet nog gewerkt worden" geven de aspirant uitvinders toe, "maar ja, het is tenslotte nog maar een concept he……".