CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw assortiment bij McBult

Wie kent ze niet: de lekkere frikadellen van McBult. Maar woensdagavond bleek dat McBult zijn assortiment had uitgebreid…

Wie kent ze niet: de lekkere frikadellen van McBult. Maar woensdagavond bleek dat McBult zijn assortiment had uitgebreid met lekkere frietjes tenminste… daar leek het op. De Minister van Informatie ging zelf ff polshoogte nemen om te kijken of er op de automatische frikadellendraaier nu ook frietjes gedraaid werden. Hij had zijn avondeten thuis overgeslagen, want hij had best wel zin in friet met frikadel.

Toen hij binnenkwam zag hij de frietjes en frikadellen al liggen, maar op de automatische frikadellendraaier lagen alleen maar frikadellen. Hij keek eens wat verder en zag een gigantische mooie en grote praalwagen voor de optocht. Overal lag er saus en hier werd zelfs al mee op de praalwagen geknoeid. Maar nergens werden de frietjes warm gemaakt. Totdat hij in een hoekje Gerard Pothoff zag zitten. Hij was bezig om de laatste hand te leggen aan de fabricage van de frietjes. Waar hij ze voor gebruikt? In ieder geval niet om op te eten, maar laat u verrassen op 2 februari 2008!