CV de Metworst

Search
Close this search box.

Nederlandse top op de pronkzittingen!

Andy Marcelissen

Op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni is het weer zover. CV de Metworst organiseert haar pronkzittingen in residentie ’t Molentje in Silvolde. Beide avonden starten om 19.49 uur. Zoals u van de Metworst gewend bent, heeft de programmacommissie er ook dit jaar weer voor gezorgd dat er een prachtig programma op u te wachten staat. En eigenlijk hebben zij zichzelf deze keer flink overtroffen. Niemand minder dan Andy Marcelissen, Joep de Wildt en Dirk Kouwenberg zullen op het podium staan. We mogen wel zeggen dat zij de Nederlandse top onder de buutreedners zijn.

Naast deze toppers zal de dansgarde nieuwe dansen presenteren aan het Zillewoldse publiek. Met maar liefst 4 groepen met dansmarietjes zal er flink gedanst gaan worden. Voor het aanwezige publiek zal het lastig zijn om stil te blijven zitten, want het niveau is weer hoog. Naast al deze acts zullen er ook nog een aantal verrassingen op het programma staan. Dit alles vindt natuurlijk plaats onder toeziend oog van Metwaldus de 58e Sjoerd de Jong en zijn adjudant Sigo Hegman.

En u heeft geluk! Er zijn namelijk nog een aantal kaarten beschikbaar. Heeft u interesse in één of meerdere kaarten? Neem dan snel contact op met de penningmeester door te mailen naar financieel@cvdemetworst.nl