CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Muiterij Metworst en Foekepot?

fallback image post metworst
Wie zaterdagavond Eetcafé Kolks binnenwandelde, kon zijn/haar ogen niet geloven: Muiterij binnen de Metworst en Foekepot?

Wie zaterdagavond Eetcafé Kolks binnenwandelde, kon zijn/haar ogen niet geloven: Muiterij binnen de Metworst en Foekepot?

Niets was minder waar. Prins Metwaldus de 44e, zijn adjudant Heiko en hun vrouwen Jolanda en Marlies vierden het jaar 2007. En zoals elk jaar werd dit samen gevierd met collega-hoogheden Prins Silvius de 48e en zijn adjudant. Oftewel Jan Steverink en Paul Buiting. Hun vrouwen Tiny en Mimi mochten uiteraard ook niet ontbreken, aangezien beide heren nogal fietsproblemen hebben na een avondje stappen. Uit voorzorg was men dan ook lopend gekomen.

Elk jaar komen deze hoogheden samen om hun fantastische campagne uit het jaar 2007 te gedenken. Er wordt traditioneel gezellig gedineerd en onbeperkt geborreld. Normaal werd het diner voorafgegaan door een competitie bowlen, maar vanwege de hoogzwangere Marlies is dit eenmalig afgelast. Toch gaf haar mooi vormgegeven buikje onbedoeld het gevoel dat er toch nog een bowlingballetje aanwezig was.

Het bleek weer een fantastische avond waar vele herinneringen de revue passeerden: Het gebroederlijk optrekken met elkaar, de onderlinge strijd, het vele lachen, het drankmisbruik, het huwelijksaanzoek van Metwaldus, het rood-witte interieur bij Paul Buiting, enz., enz. enz., enz., enz., enz., enz., enz., enz.
Dus hoezo muiterij? Zo hoort karnaval te zijn: Af en toe een geintje om elkaar te stangen en vervolgens weer samen karnaval vieren! En dat is wederom gelukt!

Mocht de foto u wat wazig aandoen, probeer geen 3d-bril. De foto geeft de toestand van het moment goed weer: Zoals de camera de gasten zag, zo zagen de gasten op dat tijdstip de camera…