CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mooi dat da KON!!!

Metwaldus de 53 en zijn adjudanten kijken terug op het afgelopen carnavalsjaar!

November 2015:
Langzaam begint het toch echt spannend te worden. "Wie zouden toch die nieuwe hoogheden van de Metworst worden?". een vraag die we vele malen hoorden. Met veel plezier deden we hieraan mee.

Nee, wij worden het zeker niet.
Wat denk je, Erik met zijn drukke bestaan als kroegbaas, Nick met z'n voetbaldrukte, yoga en cursus binnenlandse politiek, Bertroy..?  haha wie Bertroy? Laat me niet lachen. Als die wat op een podium gaat doen, dan vreet ik een bezem! 

14 november 2015:
Erik en Nick slopen de kroeg uit en Bertroy verliet op slinkse wijze de Buurman. 
Nog even wat danspasjes bestuderen een aantal kleine slokjes en BAM het podium op als Hoogheden van de Metworst. Pff man, wat een ontlading! De eerste officiële seconden van veel, heel veel, mooie seconden, minuten en dagen.

November 2016: 
Langzaam begint het nu echt te dagen. wat gaat die tijd toch snel. "Wie zouden toch de nieuwe hoogheden worden van de Metworst?". Een vraag die we veel horen. Maar zelf dit keer ook echt niet kunnen beantwoorden. Wat we wel weten is dat onze opvolgers een ontzettend bijzondere, mooie, niet te vergeten tijd tegemoet gaan...

We wensen ze dan ook onwijs veel plezier toe.  Geniet echt van iedere seconde. Want dat hebben we ook zeker gedaan. De uitverkochte pronkzittingen, de optocht, de jeugdmiddag en gaaa zo maar door! Wat was het gaaf om mee te mogen maken allemaal bij onze vereniging: De Metworst in 't Molentje. We hebben tranen met tuiten gelachen met de raad van elf, het bestuur, de wagenbouwers, de dansmarietjes, de Foekepot, Jaco en Lars, de jeugd met Prins Tijn en Adjudant Jip, de hele Metworst en karnavalvierend Zillewold. En zullen zeker wat mensen vergeten zijn. Maar ook om ons zelf. Want zeg nu zelf, wij een dansje?? Bertroy een liedje zingen?? Erik vrij nemen van z,n kroeg?? Jahoor alles is gelukt...

11e van de 11e:
Dan gaan we nog een dag naar Keulen om daar gezellig het glas te heffen met Zillewoldse karnavalvierders en vele andere. 
Zaterdag 12 November is het dan echt zover en dragen we de stokjes over aan Metwaldus de 54e en zijn Adjudant(en). 

Nogmaals onwijs dank aan alles en iedereen met wie wij samen een top Karnavalsjaar hebben gevierd.

MOOI DAT DA KAN!!

mt_ignore