CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworstwebsite weer in trek

fallback image post metworst

Met de karaval in aantocht is ook de Metworst website weer in trek bij karnavalvierend Zillewold. Na de start van het nieuwe jaar door middel van de jubileumreceptie wisten…

Met de karaval in aantocht is ook de Metworst website weer in trek bij karnavalvierend Zillewold. Na de start van het nieuwe jaar door middel van de jubileumreceptie wisten in de maand januari (t./m de 15e) al ruim 2.300 bezoekers de website, die ook dit jaar bol van de actualiteit is, te vinden.

Alleen al op de zondag na de jubileumreceptie mocht de website op een warme belangstelling rekenen. In getal bezochten over de 450 bezoekers de site. In totaal mochten we vanaf de maand november 2007 tot en met 15 januari 2008 bijna 10.000 bezoekers verwelkomen.

Na de karnaval zullen we opnieuw de balans opmaken omtrent het bezoek van deze site. Hopelijk mogen we u als bezoeker voor, tijdens en na de karnaval begroeten. De redactie zal op de karnavalsdagen veelvuldig "gewapend" met camera op de verschillende festiviteiten te vinden zijn.