CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworstvrienden bedankt voor een fantastisch jaar!

Metwaldus de 51e en adjudant nemen afscheid!

Het is elf voor twaalf, voor ons als prinsenpaar. 8 November nadert. Wij zullen dan een fantastisch jaar afsluiten en de scepter overdragen aan Metwaldus de 52e.

Wat ging het snel, nog vers in het geheugen zit het moment dat wij uit de pompoen sprongen als de nieuwe prins en adjudant van de Metworst. Het werd een mooi en bewogen jaar, wat wij voor geen goud hadden willen missen. Naast de mooie momenten waren er natuurlijk ook trieste momenten. Mensen die wij zeker niet mogen vergeten en die overleden zijn tijdens ons jaar als Prins en Adjudant. Wij willen deze namen zeker nog even noemen om er toch nog even bij stil te staan. Gerald Raben en Jan Reesink.

Dat de Metworst een warme club was, wisten wij maar dat wij zo snel opgenomen werden in de vereniging dat verbaasde zelfs ons nog. Ook het enthousiasme, het harde werken maar zeker de professionaliteit waarmee de Metworst haar bezoekers een fantastische carnaval wil bezorgen kunnen wij alleen maar roemen.

Dat dit gewaardeerd wordt hebben wij afgelopen jaar gemerkt. Telkens als wij weer bij onze residentie kwamen, was het weer heel erg druk, of uitverkocht. Als prinsenpaar natuurlijk fantastisch om in zo’n volle zaal binnen te worden gehaald door een enthousiaste menigte.

Wat zijn dan de hoogte punten van ons jaar…… moeilijk te zeggen. Het was één groot hoogte punt. Van de pronkenpresentatie, de oliebollenverkoop, ons bezoek aan Heino, de pronkzittingen tot de carnaval zelf. Fantastische momenten die wij mochten meemaken met de Metworst en zijn achterban.

Wij zijn een speciaal dankwoord verschuldigd aan:
– Peter, Jos, Sandra en Janet. Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons hadden.
– Bestuur, Raad van Elf, Julius en Lars, overige technische mensen van de Metworst en de dames van de Raad van Elf leden die ons bijstonden met raad en daad.
– Ed Eickhof en alle medewerkers van onze residentie ’t Molentje, alles was super geregeld en jullie hebben dag en nacht gewerkt zodat wij elke dag weer een toplocatie hadden!
– Een speciaal dankwoord gaat uit naar de dansmarietjes. Waar wij ook waren, jullie waren er ook en hebben ons altijd fantastisch begeleidt! Doar bunt wi’j snel verslingerd an geraakt.
– Natuurlijk ook onze vrouwen en kinderen, die hebben ons heel wat uurtjes moeten missen maar hebben ons overal in gesteund!
– Daarnaast natuurlijk Prins Silvius en zijn Adjudant, Robin en Joost en Jeugd Prins Ramon en Adjudant Ben, Bedankt voor een fantastische samenwerking en de gezellige momenten die wij samen hadden.
– Natuurlijk de Sponskes die ons een jaar hebben moeten missen maar ons overal gesteund en gevolgd hebben!
– Overige wagenbouwers, bedankt voor de gastvrijheid tijdens de wagenbouw bezoeken.
– En niet te vergeten, onze collega’s……… Bedankt voor de ondersteuning op de momenten dat wij wat minder actief waren op het werk na een zwaar weekend.

Wij zullen ongetwijfeld mensen vergeten zijn te benoemen. Bij deze ook jullie bedankt!

Het was voor ons een grote eer om Prins en Adjudant te mogen zijn bij een fantastische vereniging en kunnen terugkijken op een uniek jaar.
Met spanning kijken wij uit naar 8 november waar onze opvolgers bekend gemaakt zullen worden. Bij deze willen wij Metwaldus de 52e en zijn Adjudant(en) alvast heel veel succes maar vooral heel veel plezier wensen en indien nodig met raad en daad bijstaan.
Metworstvrienden, bij deze nemen wij al een klein beetje afscheid, “wi’j bunt aan jullie verslingerd geraakt” en hopen dat jullie massaal naar de pronkenpresentatie komen op 8 november.

Bedankt voor een fantastisch jaar!!
Prins Metwaldus de 51e Sander Klomberg en zijn Adjudant Arjan Gregoor