CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworstmeiden bejubeld!

fallback image post metworst

De M.M.M.-girls, u beter bekend als de dansgardes van De Metworst, kon zich op woensdagavond verheugen op een bezoek van Prins en gevolg. Uit eerste hand heeft…

De M.M.M.-girls, u beter bekend als de dansgarde van de Metworst, kon zich op woensdagavond verheugen op een bezoek van Prins en gevolg.

Uit eerste hand heeft de redactie de informatie weten te bemachtigen dat Prins Metwaldus de 45ste en zijn adjudanten bijzonder verrast waren omtrent de perfecte dans die de Metworstmeiden op de komende pronkzittingen ten tonele zullen brengen.

"De dames hebben de dans er al goed in zitten, dit beloofd wat voor de aanstaande pronkzittingen", aldus een goed gemutste Metwaldus!


Adjudant Bas Roes laat de Metworstdas wapperen…

Adjudant Bas Roes was zelfs zo enthousiast dat hij spontaan zijn Metworstdas in het rond slingerde van vreugde!

Tijdens het bezoek van de hoogheden kregen de dames uiteraard wat lekkers te eten van de P&A’s die vervolgens met een drankje de traktatie compleet maakten.

De dames kozen voor de grote bovenzaal als oefenruimte voor hun eigen "prinselijke" presentatie omdat de de ruimte die normaal gesproken wordt gebruikt voor deze spectaculaire dans, te klein was.

Wilt u dit optreden niet missen? Bestel dan snel een entreekaartje voor de komende zittingen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar…


De dames tijdens de uitvoer van de dans…