CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworsten weer vroeg uit de veren

fallback image post metworst

Verschillende Metworsten, Metworsterinnen en Kroezenh¢kers moesten zondagochtend na een geslaagde pronkzitting weer vroeg uit de veren.

De Kroezenhokers blazen d'r ook al weer vroeg op los!

Verschillende Metworsten, Metworsterinnen en Kroezenh¢kers moesten zondagochtend na een geslaagde pronkzitting weer vroeg uit de veren. De zaal moest om 14.00 uur weer schoon opgeleverd worden ivm andere invullingen zondagmiddag en later deze week. Een grote groep Raad van Elf leden en medewerkers hebben vanaf 09.00 uur de schouders eronder gezet met als gevolg dat om 12.00 uur niet meer zichtbaar was dat de laatsten een paar uur eerder hier nog midden in het feestgedruis stonden. Om 10.00 uur vervolgens moest er al weer op twee plaatsen tegelijk worden aangetreden.

De Kroezenhokers blazen d'r ook al weer vroeg op los!
Gerrit wachtte met smart op de hoogheden

De Vastenaovendpos werd uitgereikt bij Herberg Jan, waarbij sommigen de weg naar hun nieuwe residentie nog maar moeilijk wisten te vinden. Gelukkig beschikt onze voorzitter over een uitgebreid netwerk in zijn mobiele telefoon, waardoor een en ander binnen een kwartier was opgelost en Prins en Adjudanten weer op tijd naar verzorgingstehuis Antonia konden gaan. Daar stond Gerrit Vossers samen met De Kroezenh¢kers P&A al op te wachten. Hier werd vervolgens een kleine buut verzorgd voor de aanwezige bewoners. Waarbij onze beide dansgardes, de Kroezenh¢kers, P&A en Joop ten Have de bewoners amuseerden en Gerrit als zittingspresident fungeerde.

Tess en Senna, de dochters van Anouk en Dagmar mochten deze morgen ook mee. Bassie en Adriaan hadden een mooi plaatsje gevonden in de zaal van Antonia
Gerrit was niet alleen zittingspresident. Ook speelde hij af en toe voor grimeur. En ook de twee groepen dansgardes stonden al weer te springen op het podium