CV de Metworst

Search
Close this search box.

Metworsten strijden met pijl en boog!

De laatste zaterdag van de schoolvakantie staat bij de meeste Metworst altijd rood-wit omcirkeld, want dan is de Zomeractiviteit van CV de Metworst. Ondertussen organiseert het bestuur deze dag alweer drie jaar en dus kunnen we spreken van een nieuwe traditie.

Zo ook dit jaar! We waren wederom welkom bij X-waldus Marco Immink in de wei. Hier was een het grote lunapark opgebouwd met plezier voor jong en oud. Voor de jongste Metworsten stond er prachtig springkussen waarin flink geklommen en gegleden kon worden en voor alle anderen was er de activiteit. Zoals we van afgelopen jaren weten gaat het er altijd fanatiek aan toe en dat was dit jaar niet anders. We speelden namelijk Archery Attack. Gewapend met pijl en boog gingen we de strijd met elkaar aan. Voor velen kwamen de goede (of slechte) herinneringen van het bekende potje trefbal uit de schooltijd weer boven. Met deze activiteit hoopte het bestuur dat er dit jaar geen Metworsten zouden sneuvelen in de strijd, maar niets bleek minder waar. Helaas moest een bestuurslid zelf de strijd al staken voordat hij ook maar één pijl heeft kunnen afvuren. Via deze weg wensen we Sjoerd veel succes met zijn herstel!

De middag werd afgesloten met een heerlijk hapje eten. De patatjes, kipburgers, frikandellen en kaassouffles gingen er allemaal goed in samen met een heerlijk koud drankje. We hopen dat iedereen weer een onwijs gezellige middag heeft gehad en met deze dag hebben we weer een startschot gegeven voor het nieuwe carnavalsjaar. Nog wel even goed om te weten: Er is witte rook bij de Metworst. En dat betekent dat we een Metwaldus de 60e hebben. Maar wie? Dat zien we 11 november in residentie ’t Molentje! Met deze woorden openende onze voorzitter de dag en met deze prachtige woorden sluit de redactie dit verslag.

Klik hier voor nog meer foto’s van deze activiteit!