CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworsten op bezoek bij de Waskupen

fallback image post metworst

Met een ruime afvaardiging toog de Metworst afgelopen zaterdagavond naar de Prinsenpresentatie van de Waskupen

Zaterdag 15 januari is een behoorlijke afvaardiging van de Metworst, onder leiding van Prins Metwaldus de 48e, op bezoek geweest bij d’Olde Waskupen in ’s-Heerenberg. Al jaren was het onze wens en het is er nu eindelijk van gekomen. Het was een prachtige avond en de snelheid zat zowel bij de optredens als bij de drankvoorziening er goed in. Vanaf 19.41 uur waren er diverse ludieke optredens van eigen artiesten en een prima optreden van de dansgarde. Het hoogtepunt van de avond was de Prinsverkiezing! 

De Waskupen waren op zoek naar een nieuwe Prins en lange tijd leek het dat Prins Willem Alexander de nieuwe Prins van d’Olde Waskupen zou worden. Koningin Beatrix stak hier echter een stokje voor en uiteindelijk bleek Marcel Schuurman (van café de Snor) uit de “carnavalskoets” te komen. Hij koos Jan Reessink en Bert van Koot als zijn adjudanten. Hun motto is: Dat beloaft wat!

Onze aanwezigheid werd trouwens zeer op prijs gesteld en er zijn diverse contacten gelegd. Kortom het was een zeer gezellige avond en voor menigeen ging het feest door tot in de kleine uurtjes ondanks het feit dat het officiële gedeelte van de avond om 23.11 uur afgelopen was.