CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworsten lopen hard bij Atletico

fallback image post metworst
De afgelopen jaren doken diverse Metworsten al op bij verschillende gelegenheden buiten het karnaval om. De Minister van Informatie en De Minister van Schriefwark hebben een rustige avond...

De afgelopen jaren doken diverse Metworsten al op bij verschillende gelegenheden buiten het karnaval om. Zo helpen ze actief mee bij de survivalrun, voorzien ze de vrijwilligers van de Zwart-Witten van goedgele rakkers, maar sinds kort lopen ze ook mee bij Atletico. Toegegeven de groei van De Metworst de afgelopen jaren heeft de nodige slijtage bij enkele bestuursleden aangebracht. In 2007 waren zelfs alle 6 de bestuursleden tegelijk door griep geveld. Maar om nu met 3 man van het Bestuur tegelijk bij Atletico aan de slag te gaan om te lopen.

Ook de Jeugd was vertegenwoordigd
En Bob zat vandaag strak in pak om de hapjes uit te delen.

De voltallige crew

Al snel bleek afgelopen zaterdag dat het om een heel ander soort lopen ging. Het ging wederom om het uitdelen van goedgele rakkers… Nou ja, al snel bleek dat Gerwin van de catering zijn vaten bier in de aanhanger kon laten staan en moest hij een palletje water nabrengen. Toen de Minister van Informatie de muziek van BZN inruilde en zelf voor DJ ging spelen bleek al snel dat het water overbodig was en moesten er nieuwe vaatjes bier aangeslagen worden. Zo werd het toch nog laat en gezellig.

De kleine uurtjes maakte invalhulp bij De Metworst Merel Hoes niet meer mee. Zij schoot ons deze avond te hulp namens het Jeugdcarnaval, tja en dan moet je natuurlijk op tijd naar bed. Namens De Metworst en het Jeugdcarnaval willen we Atletico bedanken voor de cheque die ze ons als dank voor de bewezen diensten hebben overhandigd. We wensen hun ook veel plezier met het nieuwe clubgebouw, want dat was uiteindelijk de reden dat we er stonden.