CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworsten in het Antonia

Metworsten in het Antonia? Ja inderdaad. Niet om te relavideren, dat komt na het karnaval wel.
Nee, CV De Metworst was afgelopen zondag in het Antonia Zorgcentrum om een heuse pronkzitting te verzorgen.

Metworsten in het Antonia? Ja inderdaad. Niet om te relavideren, dat komt na de karnaval wel.

Nee, CV De Metworst was afgelopen zondag in het Antonia Zorgcentrum om een heuse pronkzitting te verzorgen. Na wat afstemming met mede-organisator Gerrit Vossers werd strak om half elf de intocht van Metwaldus de 45ste met Adjudant Gerwin en hun gevolg ingezet. Adjudant Bas moest vanwege een trainingskamp bierdrinken helaas verstek laten gaan.

Na de proclamatie werd derhalve het reguliere motto dan ook gewijzigd in "Al ut goeie kump in tweeën".

De Malle Metworstmeiden weer volop in actie....
De Kroezenhokers zijn deze dagen overal te vinden...

De ook hier aanwezige kroezenhökers hadden al gauw de schwung d’r in bij het massaal aanwezige publiek en zetten hun beste beentje voor. Iets waar sommige aanwezigen iets wat meer moeite mee hadden, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ook Wim Veenhuizen gaf, op zijn eigen charmante wijze, met zijn muzikale ensemble "Wi’j zingt vedan" acte de presence en zij zongen tal van lekkere meedeiners, waaronder natuurlijk het fraaie slotlied "Zillewold mien durpsken". Het aanwezige publiek schonk hier zichbaar genoegen in, en de handjes gingen hier en daar dan ook de lucht in.

Metwaldus en adjudant Gerwin zetten tijdens een van de dweilsessies van de Kroezenhökers nog even enthousiast een polonaise in, waarbij niet geschroomd werd ook wat rollend materiaal in te schakelen. En daar waren natuurlijk ook nog de Malle Metworst Meiden die twee maal een mooie gardedans op het podium brachten. Tussendoor moet er dan natuurlijk uitgerust worden en hoe kan dat mooier door even wat rolstoelen te scoren en hiermee de gangen van het Antonia onveilig te maken.

Na afloop ging het hele gezelschap in optocht door de oneindig lange gangen van het zorgcomplex, waarbij af en toe nog wel even de toegangscode van een gesloten afdeling ingetoetst moest worden. Het schijnt dat Wim Veenhuizen nog behoorlijk veel moeite had om weer van de afdeling af te mogen komen, maar ook dat is nog in goede banen geleidt. Al met al vonden het aanwezige publiek inclusief de artiesten het een mooie ochtend om de zondag mee te beginnen en hopelijk mogen we volgend jaar weer!

Een poging tot een polonaise van Prins en adjudant....... weer fit van de vorige avond Oefenen voor later..... maar wel op 2 wielen door de bocht!