CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworsten genomineerd

fallback image post metworst

Ga allemaal snel naar de site van Omroep Gelderland en zorg dat Metwaldus en zijn adjudanten of Makkie veur Ruud in de top 22 komen.

Ga allemaal snel naar de site van Omroep Gelderland en zorg dat Metwaldus en zijn adjudanten of Makkie veur Ruud in de top 22 komen. De Minister van Informatie ontving afgelopen week onderstaande mail van Eric van den Berg van Omroep Gelderland:

Zaterdag 13 februari zendt Radio Gelderland Een Berg Carnaval! uit. Tussen 13.00 en 18.00 uur meten Eric van den Berg en Laurens Tijink de carnavalskoorts in Gelderland. Verslaggevers reizen kris-kras door onze provincie en via de carnavals-hotline hebben wecontact met alle uithoeken van Gelderland. De resultaten zijn zichtbaar op de Grote-Carnavals-kaart-Van-Gelderland!

Tussen 16.00 en 18.00 uur zenden we de Carnavals Top22 uit. Via de speciale top22-site kan iedereen zijn favoriete artiest aanklikken in de polonaise. Van De Sjonnies tot André van Duin en regionale carnavalstoppers zoals Bloak, Leon Klaus, Trane met Tuite, Makkie veur Ruud , Bennie Solo en het Groesbeekse ‘ n Gefoekst Trupket. De winnaar krijgt de eretitel “Muziekprins Gelderland 2010!”

Klik op deze link en stem!

Wil je het lied van P&A nog een keer horen klik dan hier
Wil je het lied van Makkie veur Ruud nog een keer horen klik dan hier

Alaaf!

Met vriendelijke groet,

Eric van den Berg

Presentator
Radio Gelderland