CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworsten gefopt

Metwaldus de 43ste heeft een geweldige karnavalsstunt uitgehaald, Rood – Wit en Blauw-Wit waren wekenlang van slag….

Metwaldus de 43ste heeft een geweldige karnavalsstunt uitgehaald, Rood – Wit en Blauw-Wit waren wekenlang van slag.

Metwaldus de 43ste, ook wel bekend als Gerrit Vossers de Weerboer van het Oosten, deed vanmorgen in de uitzending bij Allard Ross een geweldige onthulling.

Wat was het geval, door de drukke werkzaamheden bij De Metworst had het Bestuur besloten om dit jaar niet naar De Pronkzitting van De Isseldonkers te gaan. Hierop reageerden de Isseldonkers middels een zeer teleurstellende mail. Gestuurd dor G. van de Put van Natuurlijk Klussen.nl. Voorzitter Ibe Bongers reageerde op de mail (niet 1x, nee wel 11x), door de voorzitter van De Isseldonkers te bellen.

Helaas was deze persoonlijkheid niet bekend binnen de Isseldonkers, maar zo beloofde de voorzitter van Isseldonk: "er zal een intern onderzoek plaatsvinden". Diverse verdachten passeerden de revue, zelfs hele straten werden in Ulft in een kwaad daglicht gesteld. Uiteindelijk kwam vanmorgen bij Optimaal FM de aap uit de mauw. Allard noemde onze weerboer ineens: Van de Put.

Het Bestuur van CV De Metworst kon uiteindelijk smakelijk om lachen om deze geweldige karnavalsstunt van Metwaldus de 43ste.

Onze wijze weerboer….
dit had onze voorzitter niet verwacht.