CV de Metworst

Search
Close this search box.

Metworsten bezoeken pronkzitting van CV de Timp in Megchelen

Met dit jaar een "Megchelse" Prins bij de Metworst, konden we dit feestje natuurlijk niet missen…

 

En of het een feestje werd. Menig Metworst zal zich op de zondag wel eens fitter gevoeld hebben.

Metwaldus kent de weg van Zillewold naar Megchelen als geen ander en voelde al aan dat fietsen geen optie zou zijn. Vandaar dat er een mooie bus klaar stond om de Metworsten, die zich in grote getale hadden aangemeld voor deze pronkzitting, naar Megchelen te vervoeren. Na een lekkere bak koffie bij residentie 2 (zo wordt Cafe 't Centrum in de volksmond tegenwoordig ook wel genoemd) zijn we de bus in gestapt alwaar een gezellige rit richting "Timpendarp" begon.

Een buutavond vol met dans, buut en gezelligheid kon beginnen. Een sfeervol versierde zaal en de klanken van dweilorkest Broamps Kabaal stonden garant voor een gezellige avond. De Megchelse dorpspolitiek kwam te sprake en er werd geweldig gedanst door de dansmarietjes van de Timp.

Hoogtepunt was het bekend maken van de nieuwe Prins(es) en adjudant die aankomend jaar over Timpendarp regeren. Metwaldus voelde enige tijd nattigheid toen gesuggereerd werd dat zijn personeel op het podium kwam te staan. Dit personeel is dit jaar onmisbaar tijdens de carnaval. Gelukkig voor Metwaldus stond er een prinses op het podium, Prinses Dorien en Adjudant Gerrie zullen dit jaar in Megchelen voorop lopen in de polonaise.
 
Ook brachten onze eigen hoogheden het Timpenlied ten gehore. Een lied dat mede door Metwaldus de 53e in het leven is geroepen toen hij nog in de raad van 11 van de Timp zat. Na een mooie afterparty in de kroeg kijken wij terug op een geweldig avondje Megchelen.
CV de Timp, bedankt en tot ziens op onze pronkzitting!!

Een kleine compilatie van de avond zie je hieronder, voor het complete fotoalbum klik je hier