CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworsten BEDANKT!

Metwaldus de 55ste kijkt terug op een geweldig carnavalsjaar!

En dan worden we gevraagd om wat hoogtepunten te schrijven over ons carnavalsjaar.

Het was in 1 woord GEWELDIG!!

Wat hebben we genoten van alles zoals dat wij als 2 meiden tijdens de Pronkenpresentatie achter de waterval vandaan kwamen. Wat was het fantastisch om al die verbaasde gezichten te zien en de leuke en lieve reacties die we vervolgens van iedereen kregen.

Daarna begon de echte drukte pas echt, zoals de fotoshoot en va de spectaculaire prinsenpresentatie van de jeugdcarnaval tot de buutkampioenschappen in Etten. Vervolgens was er de grandioze oliebollenveiling waar de Moatjes de hoogste bieders waren. Na een paar uurtjes slapen werd heel Silvolde voorzien van de heerlijke oliebollen, wat ook een hoop gezelligheid met z'n allen meebrengt.

Na even rust tijdens de feestdagen waren daarna alweer de pronkzittingen. WOW, wat was dat genoeten zo bovenop het podium. De week daarna begon de carnaval dan ECHT. We hebben we dat weekend ontzettend genoten van alles! De feestavond, het lekkere eten, de optocht, het dansen op het podium samen met feestteam. Het was in 1 woord geweldig, dit pakken ze ons nooit meer af!

Metworsten BEDANKT!

Alaaf!
Prinses Metwaldus de 55e Anouk Roes en Adjudante Sandra van Lent.

 

Carnaval vier je bij de Metworst! Wi'j hadden d'r lak an!