CV de Metworst

Search
Close this search box.

Metworst in finale BimBamPret

fallback image post metworst

Zaterdag 29 december vindt om 20:00 uur de finale van BimBamPret plaats. Met CV De Metworst!

Zaterdag 29 december is Café ’t Centrum weer opengesteld voor de spelshow der spelshows. Om 20:00 uur vindt daar de grote finale van BimBamPret plaats. Vier teams zullen het tegen elkaar op gaan nemen om uiteindelijk tot de beste vereniging van Silvolde gekroond te worden. De teams die een gooi gaan doen naar deze titel zijn Scouting Jonko, Carnavalsvereniging De Foekepot, Schutterij Willem Tell en Carnavalsvereniging De Metworst.
Spellen als "Geef den pop wat kleren met", "Schudt ow kop as ’n raket" en het "Uitbeeldballet" zullen wederom niet ontbreken.

Aanvankelijk werd gekozen om het winnende team een rondvaart door de Silvoldse grachten aan te bieden, maar de organisatie kwam er recentelijk achter dat dit dorp helemaal niet over grachten beschikt. De aangetroffen geulen bleken namelijk bestemd voor de aanleg van glasvezel. Vandaar dat is besloten een gigantische afterparty te houden met de muziek van The Big Little Mill Band! Gezien het brede repertoire van deze band is een feest voor iedereen gegarandeerd. Deze acht-koppige formatie zal tot in de late uurtjes ’t Centrum op zijn grondvesten laten schudden.

Aangezien 29 december één van de laatste kansen is om dit jaar nog een feestje te bouwen, verwacht BimBamPret een volle kroeg. De entree is gratis, dus wees er op tijd bij!