CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworst door naar halve finale @bimbampret

fallback image post metworst

Het is inmiddels al een tijdje geleden, de eerste herfststorm was er nog niet…

Het is inmiddels al een tijdje geleden, de eerste herfststorm was er nog niet. Sterker nog, het zonnetje stond nog hoog aan de hemel toen CV De Metworst de strijd aan bond met Harmonie St. Radboud. Dit alles tijdens de 2e voorronde van het spel BimBamPret.

Tijdens dit spel bestond het team van CV De Metworst uit Dieske Sprenkelder, Roger Scholten en teamcaptain Koen Heuvels. Met z’n drieën en de hulp van het Metworstpubliek slaagden ze er na een uitermate gezellige middag er ook nog eens in om de volgende ronde te bereiken. Zo moesten ze foto’s, liedjes en diverse wetenswaardigheden over Silvolde raden. Maar moest ook nog eens een paspop worden aangekleed. Dit leverde De Metworst bonuspunten op, maar zette sommige bezoekers in hun onderbroek.

Wie de volgende tegenstander wordt is nog niet bekend, maar wel bekend is dat op zondag 30 september onze zustervereniging een poging waagt om onze prestatie te evenaren… Of het ze lukt? Ze moeten het opnemen tegen het 2e elftal van de voetbalclub. Aanvang van dit spektakel is 14.00 uur in ’t Centrum.


Da’s een moeilijke vraag…

Het dreamteam


De cup met de grote oren dient overal voor…


Remy sprak zijn Metworst-ambities uit…