CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metwaldus gespot op de Kermis?

Heb jij Metwaldus de 56e gespot op de Kermis? 

‘Weet jij het al?’, ‘Wie denk jij dat het zal zijn?’, ‘Heb je nog gekeken met wie ze allemaal aan het praten waren?’ Afgelopen weekend was het zover. Tijdens het vieren van het Zillewoldse Kermis was het weer het gesprek van de dag. Wie wordt nou toch Metwaldus de 56e? Wie wordt dus de jubileumprins(es) en adjudant bij de Metworst? En dat was niet zo gek. Afgelopen weekend duurde het nog maar 55 dagen tot de Pronkenpresentatie.

Bestuursleden werden aan de tand gevoeld en nauwlettend in de gaten gehouden. Zo werd er gekeken met wie er werd gesproken. Is dit anders dan normaal? Vooral voorzitter Sander Klomberg kreeg het zwaar te verduren. Extra glazen drank werden hem aangeboden om maar een tipje van de sluier te krijgen. Is er al witte rook? In welke hoek moeten we het zoeken?

Vanuit de Jeugdcarnaval werd er zelfs al een bericht op Facebook geplaatst, toen tijdens een rustig moment de voorzitters van de Metworst en de Jeugdcarnaval met elkaar spraken. Zijn er problemen met het zoeken van een Jubileumprins? Willen ze de huidige Jubileumprins van de Jeugd overnemen? Waar dit gesprek over ging zullen we waarschijnlijk nooit weten. Hieronder staan nog een paar van afgelopen weekend. Wie weet zul je hier prins Metwaldus de 56e wel op vinden. Maar misschien ook niet.

Op 10 november om 23.11 uur zullen we het weten. Be there! Residentie ’t Molentje.

   

Het begint te leven, de spanning begint te groeien. Achter de schermen zijn we bezig om een fantastisch programma voor ons 55-jarig Jubileum in elkaar te zetten. Kijk alvast in het programma om data te blokken in je agenda, na de Pronkenpresentatie zal meer duidelijk worden en het jubileumprogramma worden gepresenteerd. Maar het zal een feest worden voor heel Zillewold. Zorg dat je er bij bent!