CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metwaldus en adjudante hebben d’r lak, maar ook zin an! (2)

Daar zijn we dan… Veel feestjes en wijn later wordt het tijd voor een klein verslag van wat er zoal na de 11 van de 11 is gebeurd!  

 

Nadat we op de 11e van de 11e tevoorschijn zijn gekomen is het een vol programma van bezoekjes, feesten en partijen. Onze eerste activiteit was de grandioze oliebollenveiling. Nadat wij de avond voor de verkoop al lekker warm gedraaid waren bij de oliebollenveiling, kon de volgende dag de oliebollenverkoop goed van start gaan. Voordat je iets kunt verkopen, moet je het natuurlijk eerst proeven, dus om half 10 ’s ochtends zaten wij samen met onze collega’s P en A aan de eerste oliebol! Ze waren heerlijk! De verkoop kon van start gaan! Het was een lange, gezellige dag die eindigde bij de receptie van de 25 jaar bestaande Perfect Showband waar we uiteraard ook een aantal oliebollen hebben gebracht.

29 december moesten wij ons bewijzen tijdens het jaarlijkse potstoten. Dat wij daar geen natuurtalenten in zijn, kwamen wij deze avond achter. Ondanks alle hulp van de heren was het geen succes maar wel een hele gezellige avond!

Toen kwam toch wel het hoogtepunt! Het presenteren van ons mooie logo tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie! Het logo viel gelukkig in de smaak en ach anders; Wi’j hebben d’r lak an!

Een aantal weken na de nieuwjaarsreceptie gingen we rond de tafel met de P en A van de Foekepot om de planning te maken voor het bezoeken aan de
wagenbouwers dit kostte ons veel biertjes en wijntjes. Gelukkig waren wij het met z’n vieren snel eens over de planning en gingen we vol goede moed de wagens bezoeken. Complimenten aan de wagenbouwers, de wagens zien er nu al erg mooi uit!

Tussen de bezoekjes door was er ook nog een wagenbouwersfeest. Ook dit jaar was dit een erg gezellig, druk feest. Na dit geslaagde feest kunnen jullie de
laatste paar weken nog even de puntjes op de “i” zetten met jullie wagens.

Nadat we aflopen weekend een geweldig mooie middag bij de jeugdcarnaval hebben gehad, vol met leuke optredens van de kinderen, gaan wij ons nu opmaken
voor onze eigen pronkzittingen aankomend weekend waar we een geweldig feest van gaan maken!

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne carnaval! Alaaf!
Wi’j hebben d’r lak an!
Metwaldus de 55 ste Anouk en Adjudante Sandra

   

Carnaval vier je bij de Metworst! Wi'j hebben d'r lak an!