CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metwaldus de 48ste !!!

fallback image post metworst

"Dat hadde jullie nie gedacht hè! Maor wi’j laot de pupkes dansen aankomend jaar." Aldus Metwaldus de 48ste, Jeroen Pothoff en zijn adjudant Albert Pothoff

Prins Metwaldus de 48ste Jeroen Pothoff en zijn adjudant Albert Pothoff

"Dat hadde jullie nie gedacht hè! Maor wi’j laot de pupkes dansen aankomend jaar." Aldus Metwaldus de 48ste, Jeroen Pothoff en zijn adjudant Albert Pothoff. Het was inderdaad een verrassende presentatie op locatie. Want de Prins en Adjudant waren in geen velden of wegen te bekennen. Weggewaaid??? Nee, de beide broers maken deel uit van de succesformatie Perfect Showband en ze stonden voor deze avond al geboekt bij een ander optreden. Dus werd er na een lange zoektocht live geschakeld naar de locatie alweer de beide hoogheden zich bekend maakten. De echtgenotes van P&A maakten vervolgens in de zaal het motto "Wi’j laot de pupkes dansen" bekend. Uiteraard kwamen P&A in de kleine uurtjes nog wel ff buurten in de zaal en lieten ze zich vooruitlopend op de receptie alvast feliciteren.

{Multithumb thumb_width = 300 thumb_height = auto}Prins Metwaldus de 48ste Jeroen Pothoff en zijn adjudant Albert Pothoff

De jongste groep van de dansgarde op het podium

Maar niet alleen de Prins en adjudant waren nieuw deze avond. Na de openingsdweil door De Kroezenhøkers was het de beurt aan Richard Bongers om namens het Bob de Bouwers team samen met voorzitter Ibe Bongers het nieuwe podium te onthullen. Een modern, eigentijds podium met giga veel verlichting. Waardoor er direct een geweldige show met licht en geluid kon worden gegeven. Vervolgens was het de beurt aan beide dansgardes om hun nieuwe dansjes te vertonen, met de perfecte licht- en geluidshow erbij was "Dancing with the Stars" er niets bij. Zillewold hèf ut talent!

Ook de dansgardes zijn in het nieuw gestoken en voorzien van een nieuwe begeleiding. Anouk en Dagmar gaven de stokjes over aan een nieuw begeleidingsquintet. Maar niet voordat ze uitgebreid bedankt werden voor hun jarenlange inzet. Ook stonden er weer diverse buuts op het podium met onder andere Potver3, sorry Potver2. Zij organiseerden een echte Bingo in de zaal, waar geen winnaar naar voren kwam.

De Mooie Metworst Meiden

Nog eenmaal dan...

Afscheid werd er deze avond ook genomen van Prins Metwaldus de 47ste, Ruud Huls en zijn adjudanten Dennis en Niek. Ze lieten het afgelopen jaar nog eenmaal de reveu passeren met hun eigen lied en enkele foto’s. Daarnaast namen ook afscheid van hun trouwe Metworstmobiel. Het rood-witte vervoermiddel van afgelopen jaar heeft zijn diensten bewezen en blies zijn laatste adem uit deze avond.

Tot slot nodigen Prins Metwaldus de 48ste en zijn adjudant Appie iedereen uit om zondagmiddag14 november vanaf 12.11 uur hun te feliciteren. Samen gaan ze dit jaar karnaval vieren onder het motto: "Wij laot de pupkes dansen" Ze willen hier zondag mee starten. Dus komt allen naar de kroeg van ’t Molentje om Prins en adjudant te feliciteren met hun benoeming.

Klik hier voor meer foto’s (en nu iets meer dan de 1e 11!).

Nicole feliciteert Metwaldus alvast

De dames van P&A maken alvast het motto bekend!

De M-band speelde er weer flink op los!

 

Ons topdweilorkest