CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metwaldus bij Optimaal FM

Vanmorgenvroeg moesten Prins Metwaldus en zijn Adjudant Albert al vroeg uit de veren…

Vanmorgenvroeg moesten Prins Metwaldus en zijn Adjudant Albert al vroeg uit de veren. Ja, het zijn nu drukke tijden voor de hoogheden van de Metworst. Er stond hedenmorgen een bezoek aan Optimaal FM op het programma op een tijdstip dat voor beroepsmuzikanten in de regel middernacht is. Maar het programma "van mo’jn töt goedgoan" is nu eenmaal van 09.00 tot 12.00 uur geprogrammeerd. Het mocht de pret echter niet drukken.
In hun kielzog kwamen mee Weerboer Gerrit, zangeres Stefanie en trompetist Arno van de M-Band en Zittingspresident Peter. Tevens een overheerlijke slagroomtaart, aangeboden door Jos de Bakker

Jos de Bakker heeft er als altijd weer wat moois EN lekkers van gemaakt....
Alard heeft er zin in....

DJ Alard Ross en zijn side-kick John Hoogland zaten al met smart en met het mes tussen de tanden te wachten op het Metworst gezelschap, maar vooral op de slagroomtaart, waarvan het slagroom nog geen 30 minuten daarvoor door bakker Jos vers was opgespoten. Verser dan dat kun je het niet krijgen! Andersom werd de door John aangeboden koffie met groot enthousiasme begroet door de gehele Metworst delegatie, hetgeen zo links en rechts een zware vrijdagavond/nacht doet vermoeden.
Iedereen mocht zijn zegje even doen: Metwaldus en adjudant Albert over hun ervaringen als P&A, Stefanie over de M-Band en hun uitgebrachte liedje "wi’j laot de pupkes dansen".

De cd met het liedje, welke overigens ook meestrijdt om de Optimaal FM Karnavalskrakertrofee, stond al prominent aanwezig op de draaitafel van Alard. Zittingspresident Peter deed het komende Metworst programma nog even uit de doeken en uiteraard deed Weerboer van het Oosten Gerrit zijn wekelijkse weerpraatje nu live vanuit de studio.
De door Alard ruim aangesneden stukken taart waren inmiddels verorbert en de koffie was inmiddels ook genuttigd dus het was weer tijd om de biezen te pakken en richting Zillewold te rijden.
Uiteraard bedanken we Alard en John voor hun gastvrijheid en hopen toekomstig nog vaker een stukje taart van Jos te mogen brengen.

Jeroen en John hebben er lol in...

Ook Adjudant Albert doet zijn ervaringen uit de doeken...

Zittingspresident Peter licht het komende Metworstprogramma toe...

Weerboer Gerrit weet alles over het weer...

Stefanie en Arno promoten de M Band...

Een glunderende Alard herkent de doos...

De cd van de M Band op de meest prominente plek...