CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metwaldus bezoekt de eerste Metworst telg uit 2007

luca.jpg

Prins Metwaldus de 44ste en zijn adjudant hebben een bezoek gebracht aan Luca, dochter van de minister van Informatie van CV De Metworst, Koen Heuvels en zijn vrouw Chantal…

luca.jpg

Prins Metwaldus de 44ste en zijn adjudant Heiko en hun vrouwen hebben een bezoek gebracht aan Luca, een wolk van een dochter van de minister van Informatie van CV De Metworst, Koen Heuvels en zijn vrouw Chantal Heuvels, oftwel Prinses Metwaldus de 39ste en PR-vrouwe van De Metworst.

Op donderdag 4 januari jl. is Luca om 02.53 uur geboren. Chantal had net haar redactievergadering bij de Vastelaovendpos afgerond. De redactie van de Vastelaovendpos, waar Prins Metwaldus ook deel van uit maakt, was dan ook zeer verheugd dat de bevalling na de vergadering op gang kwam en mooi op tijd voor de volgende vergadering van 15 januari.

Prins en Adjudant samen met de kersverse Minister van Informatie!
Luca met Metwaldus de 44ste, adjudant Heiko en haar trotse papa Koen

Prins en Adjudant laten zich de beschuitjes smaken!Nadat de heren een prachtige knuffelbeer overhandigd hadden met daarop het logo: Deur Dik en Dun, lieten de heren zich de beschuit met muisjes goed smaken. Uiteraard werd één en ander weggespoeld met een heerlijk gerstennat.

Meer foto's van Luca en haar broer Rick zijn te vinden op www.huizeheuvels.nl