CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Meneer de Secretaris’

Niet alleen binnen de Raad van Elf is de formatie gewijzigd, maar ook binnen het bestuur zijn er nieuwe gezichten.

Niet alleen binnen de Raad van Elf is de formatie gewijzigd, maar ook binnen het bestuur zijn er nieuwe gezichten. Tijdens de 11e van de 11e werd er aandacht besteed aan het afscheid van Jos Onstein en zagen we dat Sander Klomberg zijn taken heeft overgenomen als secretaris. Maar wie is deze jongeman met de bekende achternaam nou eigenlijk?
 
Echte Metworsten zullen Sander Dominick Klomberg, alias ‘Klompie’, nog wel herkennen als Metwaldus de 51e. Op 9 november2013 kwam hij toen, samen met Arjan Gregoor, uit een pompoen gesprongen met het motto: ‘W'j bunt d'r an verslingerd’. Na zijn vorstelijke jaar is Sander altijd betrokken gebleven bij de vereniging tot op het punt dat hij zich nu secretaris kan en mag noemen.
 
Maar wat houdt Klompie in het dagelijks leven zoal bezig? Dan is hij veel te vinden bij de rood-witte bank in Silvolde. Daar is hij eindverantwoordelijk voor de verzekeringstak, ICT en marketing. Als hij een beetje vrije tijd heeft, dan wil hij het liefst met zijn vrouw Nicole en de kids leuke dingen doen. En op z’n tijd een avondje pokeren met vrienden om daarna een lekker ‘sapje’ drinken. Sander is een echte familieman en vind gezelligheid erg belangrijk. Wat hij erg belangrijk vindt in het leven is dan ook genieten van zijn gezin en alle andere aspecten van het leven. Dit sluit mooi aan op zijn eigen motto: ‘Geniet van het leven en laat kansen niet onbenut.’

En een grote kans binnen CV de Metworst heeft hij zeker niet onbenut gelaten, namelijk de kans om Jos Onstein op te volgen en secretaris te worden. Maar wat houdt deze functie nou eigenlijk in? Nou, een hele hoop, teveel om op te noemen! Want Jos deed erg veel binnen de vereniging. Sander heeft dan ook (om mee te beginnen) een lijst met 20 taken gekregen van Jos, dus maak je borst maar nat!
 
Sander verwacht weer veel van dit carnavalsjaar. Hij vindt namelijk dat we weer een mooi gevarieerd programma hebben en kunnen hierdoor Silvolde en omstreken weer een fantastisch carnavalsfeest bezorgen. Hij verheugt zich dan ook erg op alle festiviteiten die er gaan plaatsvinden bij de Metworst. Onze Klompie is trots op het prachtige programma dat CV de Metworst deze carnaval weer heeft en hij hoopt iedereen weer te zien bij onze residentie ’t Molentje. Carnaval vier je immers bij de Metworst! Mooi dat da kan!