CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mark van Lent is Metwaldus de 54e!

 De Metworst heeft een nieuwe hoogheid. Mark van Lent is Metwaldus de 54ste!!

In een bomvol ’t Molentje werd zaterdag 12 november Mark van Lent als nieuwe prins gepresenteerd samen met zijn adjudant Arno van Lent. De prinsenpresentatie stond dit jaar in het teken van Las Vegas. Mister en misses Jensen waren voor het eerst in hun leven buiten Zillewold en gingen naar de States. Een avondje gokken, vrijgezellenfeestjes en uiteindelijk trouwden zij in de The chapel of Love. 

Afscheid werd er genomen van Metwaldus de 53e Erik ter Voert en zijn adjudanten Nick Gries en BertroyNavis. Dit deden zij uiteraard wel nadat ze nog één keer hun carnavalskraker “Barman, Barman” hadden gezongen, waarmee ze het Molentje nog een keer op de kop zette. We hebben met deze heren een fantastisch carnaval gehad. Mooi dat da kon, mannen!

Ook werd er afscheid genomen van de aMazing Metworst Meiden. Met een fantastische dans op de muziek van OMI – Cheerleader en vele woorden van lof werd het een emotioneel afscheid. Maar bij een afscheid hoort ook weer een welkom voor de nieuwe meiden. Met een spectaculaire dans presenteerde de Metworst Young Stars zichzelf.

De avond had daarnaast een afwisselend programma vol dans, buut en zang waardoor de lachspieren alvast werden opgewarmd voor het nieuwe carnavalsseizoen. De gehele avond werd muzikaal ondersteund door de Kroezenhøkers. Na het officiële programma en de vele felicitaties ging het feest tot in de kleine uurtjes door het in café met DJ Jari.

     Bekijk nu alle foto's van deze avond. Klik hier voor het fotoalbum!