CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marie-Christien Naober v/h jaor

fallback image post metworst

Onze eigen Marie-Christien, vrouw van Rv11 lid Leo heeft een bijzondere prijs in ontvangst mogen nemen.

Onze eigen Marie-Christien, vrouw van Rv11 lid Leo, heeft een bijzondere prijs in ontvangst mogen nemen. Ze is "Mien Naober 2012" geworden.
Namens de gehele vereniging willen wij Marie-Christien hiermee feliciteren. Weer zo’n vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor de maatschappij en medemens.

Op www.naober.nl is de volgende tekst te vinden:

Marie-Christien Vreeman-Welling uit Silvolde mag zich Mien Naober 2012 noemen. Uit handen van juryvoorzitter burgemeester Henk Robben van Wierden ontving zij woensdagmiddag tijdens een feestelijke bijeenkomst in Laren (Gld.) de trofee die bij de eretitel hoort. De publieksprijs ging naar Levend Verleden uit Den Ham. De jury, waarin ook regiojournalist Jan Buter en directeur Ineke Stroucken van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur zitting hadden, liet de keuze op Marie-Christien Vreeman vallen vanwege haar hulpvaardigheid en inzet voor de buurt. Juryvoorzitter Henk Robben zei dat een Naoberschap heel bijzonder is, maar ook zo vanzelfsprekend dat je het nauwelijks opmerkt. Daar voldoet de winnaar van Mien Naober 2012 ten volle aan. Lees hier waarom.
Foto: Henk Robben spreekt de winnares en Ilona van Osch (r) die de winnares opgaf, toe. (foto: Ingrid Zieverink)


Winnares Marie-Christien tijdens de uitreiking van de prijs (bron foto: www.naober.nl)