CV de Metworst

Search
Close this search box.

Makkie veur Ruud naar 222 downloads!

fallback image post metworst
Makkie veur Ruud naar 222 downloads!

Amper anderhalve week geleden lanceerde het Zillwoldse carnavalsduo Makkie veur Ruud haar nieuwste carnavalskraker getiteld "Wat maak i-j mien toch now!". Nu gaat de downloadteller al naar bijna 222!

Het Zillewoldse duo dat ook dit jaar weer op het podium bij de Metworst is te bewonderen overtreft daarmee het aantal downloads van de andere uitgebrachte nummers in zo´n kort tijdsbestek.

Het duo is uiterst content met de ontwikkelingen. "Het nummer is veelvuldig op Optimaal FM te beluisteren en wordt veel gedownload, wat dat betreft gaat dat helemaal goed komen". Wat betreft de optredens voor het komend carnaval betreft: "We zijn d’r helemaal klaar voor om ons beste beentje weer voor te zetten en de boel weer eens lekker om te dopen in één feestende en hossende menigte", aldus Makkie veur Ruud.

Klik op het logo om het nummer te downloaden!

Het nummer van het Zillewoldse feestduo is via de site van de Metworst gratis te downloaden door op het bovenstaand logo te klikken. Er verschijnt dan een pop-up scherm waarna je het nummer kunt downloaden. De songtekst van dit nummer kun je hier downloaden

Veel luisterplezier!