CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Makkie veur Ruud maakt nieuwe karnavalskraker

fallback image post metworst
De artiesten voor de komende pronkzitting zijn al volop in voorbereiding Zo ook het feestduo Makkie veur Ruud. Zij namen deze week weer een geheel nieuwe karnavalskraker op,..

Nog enkele weken en het fees barst weer los. Dan staat het karnaval 2009 voor de deur met opnieuw een pronkzitting één week voorafgaande aan het karnavalsweekeinde.

En wat voor een zitting! De programmacommissie heugde zich in stilzwijgen maar geeft nu toch de eerste zaken prijs voor de pronkzitting van 2009! Ook voor de komende pronkzittingen heeft de programmacommissie weer vele toppers naar ons Zillewold weten te halen. Locale artiesten als o.a. het feestduo Makkie veur Ruud, Potverdrie, ´t Bremske gaven hun accoord voor de start van wederom een topavondje Metworst.

Makkie veur Ruud in hun optreden vorig jaar
Het duo Makkie veur Ruud liet weten speciaal voor de komende pronkzitting weer een geheel nieuw nummer te hebben opgenomen. "In de studio van Gaanderenaar Renee Hissink werd een nieuw vrolijk nummer opgenomen wederom met een hoog meezing gehalte" aldus Ruud. Het nummer krijgt dit jaar een speciale titel waarover de heren nog niets naar buiten brachten. "We zullen de 24e januari a.s.het nummer de ether in slingeren, zoals gebruikelijk bij het programma van Allard Ross op de zaterdagmorgen", dat wordt luisteren dus!", aldus Makkie. De heren namen naar tevredenheid voor de tweede keer bij deze muziekstudio hun plaat op.

Karnavalsvereniging organiseert de pronkzittingen dit jaar weer op de vrijdag- en zaterdagavond. Voor deze pronkzittingen start de kaartverkoop op zondag 18 januari. Dus is het dit weekeinde kaarten bemachtingen geblazen! Leden hebben gratis toegang. Niet leden betalen € 10,- De redactie raad u aan snel aan een kaart te bemachtigen want de belangstelling is ieder jaar weer groot en wordt een teleurstelling voorkomen. De kaartverkoop start op genoemde datum aanvang 12:00 uur! Lokatie uiteraard de residentie van Karnavalsvereniging de Metworst!

Nieuws omtrent de pronkzittingen leest u komende weken natuurlijk op deze website!