CV de Metworst

Search
Close this search box.

Makkie veur Ruud haalt landelijke pers!

fallback image post metworst

Makkie veur Ruud haalt landelijk nieuws met de nieuwste karnavalskraker!

Nog niet in bezit? Hier kun je ‘m downloaden!

Het Silvoldse duo Makkie veur Ruud haalde deze week met hun nieuwste karnavalskraker de landelijke internetsite van de weekkrant.

Gesteund door de redacteuren van het IJsselstreekvizier besloot de internetredactie van deze huis-aan-huis krant de karnavalskraker in de landelijke aandacht te gooien. Het duo reageerde verrast. "Leuk dat je op een landelijk gelezen website het lied gepromoot wordt, dat kan uiteraard niet beter!", aldus de heren uit het Zillewoldse karnavalsdorp.

Naast het landelijk karnavalsnieuws over de Metworst en andere verenigingen, publiceert de krant ook dagelijks de laatste nieuwsfeiten uit de regio.

Tijdens en na de karnaval nodigt de krant u ook uit, foto’s van het Zillewoldse karnaval in te sturen. Hoe gekker hoe doller, het maakt niet uit. Uw foto kunt u dan terugzien op de website van de weekkrant.nl. Natuurlijk kunt u ook op de website van de Metworst getuige zijn van het Zillewoldse karnaval.

Uiteraard plaatsen wij uw ook hier uw foto! Stuur ‘m op naar de redactie en wie weet zie je jouw foto op de actueelste site van het Zillewoldse karnaval! Email: info@cvdemetworst.nl

Wist u overigens dat de op deze website van de weekkrant ook de laatst uitgebrachte IJsselstreekvizier kunt bekijken? In digitale vorm wel te verstaan. Neemt u hier een een kijkje!

Wilt u in het bezit komen van de nieuwste karnavalskraker van het duo Makkie veur Ruud. Download dan hier het nummer. Namens Makkie veur Ruud veel luisterplezier!