CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Makkie veur Ruud gooit de beuk d’r in!

fallback image post metworst

"t is zo wiet! Het duo Makkie veur Ruud lanceerde vandaag via het programma van Alard Ross hun nieuwste karnavalskraker…

Hier kun je ‘m downloaden!

"t is zo wiet! Met de karnaval in aantocht heeft het duo Makkie veur Ruud vandaag hun nieuwste karnavalskraker gelanceerd. Ook dit keer vond de primeur plaats op het karnavalspodium van Optimaal FM. In de studio van de radiozender vond via het programma van Alard Ross, van mo-i tot goedgoan, de vuurdoop van hun nieuwste karnavalskraker plaats.

Het nieuwe karnavalsnummer van de heren deint dit jaar mee op de leus van Metwaldus de 46e en zien gevolg. Het nummer kreeg de titel mee, hoe kan het ook anders; De beuk d’r in!

Makkie veur Ruud is zo langzamerhand in karnavalskringen, maar nog meer in Zillewold een bekend duo. Met hun aanstekelijk repertoire zetten zij al jaren tijdens de pronkzittingen van De Metworst de residentie om in een ongekend hossende menigte. Dit jaar dus opnieuw een fris en nieuw karnavalsnummer,

"Het lied kan ook dit jaar weer als een vrolijk nummer worden betiteld, het is weer een ‘hangertje’ en is gemakkelijk mee te zingen en dat is de voorwaarde van een karnavalsnummer", aldus Ruud. "Het nummer is ook dit jaar in de studio van Renee Hissink in Gaanderen opgenomen, na vele arbeidsuurtjes heeft Renee weer een perfect geheel afgeleverd dat lekker in het gehoor ligt", aldus Makkie.

Het duo heeft ook dit jaar besloten dat het werk van hun gratis is te downloaden op de site van de Metworst, alwaar de roots liggen van dit duo.

De heren staan ook dit jaar bij de Metworst geprogrammeerd. Het nummer zal ook hier vast ten gehore komen..

Nummer downloaden? Klik hier

Namens Makkie veur Ruud veel luisterplezier!