CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Likør 55 gebakjes bij Jos de Bakker

Typ hier waar het artikel over gaat. (Dit is bij Nijs te zien!)

Nadat Jos de Bakker vorig jaar Boswandeling-, passoa- en likeur43-bollen heeft gemaakt was het tijd voor een nieuwe uitdaging voor Jos: gebakjes maken van het lekkerste drankje van het komende carnavalsjaar de Likør 55. En dat is gelukt!

Donderdag 15 november is Metwaldus de 56e Casper samen adjudant Wilberth met Jubileumcommissie op bezoek geweest in de bakkerij van Jos. In een lekker warme keuken presenteerde Jos de Bakker himself zijn nieuw ontworpen gebakjes. Alle gebakjes hebben een heerlijke likør-55-vulling en zijn versierd met ons prachtige jubileumlogo.

Bij het zien van de gebakjes liep het water al bij Metwaldus in de mond en kon hij niet wachten om zijn tanden erin te zetten. En eerlijk gezegd hadden alle andere aanwezigen precies hetzelfde. Gelukkig was dit natuurlijk ook wel de bedoeling van onze aanwezigheid en wat waren ze lekker. Heerlijke gebakjes!

Tijdens de carnaval zullen de gebakjes weer bij Jos de Bakker te koop zijn. Wij zijn enthousiast. We hopen heel Zillewold in februari en maart ook. 

  


 

Rood, wit, goud. Hier wut feest gebouwd!
Carnaval vier je bij de Metworst!