CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lid worden?

fallback image post metworst

 

Lid worden van de gezelligste karnavals vereniging van Silvolde?

Het karnavalsfeest begint zo aanstonds weer. We kunnen als bestuur van de vereniging constateren dat het karnaval leeft in Silvolde. Verschillende activiteiten waren ook in vorige jaren in een mum van tijd uitverkocht. Dit is uiteraard goed voor ons als verenging.

 

Lid worden van de gezelligste karnavals vereniging van Silvolde?

Het karnavalsfeest begint zo aanstonds weer. We kunnen als bestuur van de vereniging constateren dat het karnaval leeft in Silvolde. Verschillende activiteiten waren ook in vorige jaren in een mum van tijd uitverkocht. Dit is uiteraard goed voor ons als verenging. Het is echter minder leuk als je (wederom) niet aan de zo graag gewenste toegangskaart kunt komen voor de diverse activiteiten die we als karnavalsvereniging jaarlijks iedere keer weer organiseren.

Hiervoor is er echter uitkomst!

Lid worden van CV De Metworst is hierop het antwoord. Naast dat je met voorrang recht op een gratis kaartje voor de Pronkenpresentatie en een gratis kaart voor de grote pronkzittingen tijdens het karnaval, ondersteun je ook nog eens de vereniging waarmee we voor de toekomst de organisatie van de evenementen kunnen blijven voorzetten!
En vanaf 2011 is er meer! We hebben de lidmaatschapskaart geïntroduceerd waardoor je kortingen krijgt bij ee viertal Zillewoldse ondernemers!!! Meer info hierover? Klik hier

Aarzel derhalve niet en geef je nu op als lid van Karnavalsvereniging de Metworst.


Hiertoe kun je
hier een aanmeldingsformulier downloaden of onder in de pagina op het logo klikken voor een aanmeldingsformulier.
Vul dit formulier in het stop dit bij onze secretaris in de bus of gooi het even in de reguliere brievenbus voorzien van de geldige portokosten:

Het adres is: CV De Metworst, Pr. Willem Alexanderstraat 21, 7064 GH Silvolde.