CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lichtbakken staan weer op het dak

Met het karnaval presenteert De Metworst een programma waar we best trots op zijn. Want er komen de komende tijd goede artiesten naar zaal 't Molentje.

Met het karnaval presenteert De Metworst een programma waar we best trots op zijn. Want er komen de komende tijd goede artiesten naar zaal 't Molentje. Allereerst op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari tijdens de pronkzitting. Dan staan onder andere op het Metworstpodium Bremske, Makkie veur Ruud, de beide dansgardes, De Metworstband en nog veel meer. En het karnavalsweekend zelf: Dé partyband van 2012: Hike trapt op zaterdag voor de jeugd af. Op zondag na de optocht gaan we vrolijk verder met karnaval voor het gehele gezin op de klanken van de Perfect Showband. Op de maandag gaat het aan een stuk verder na de brunch bij De Buurman met DJ Rob Spijker, de Perfect Showband en Gebroeders Ko. Wauw, karnaval vier je dit jaar écht in Zillewold!

Geen wonder dat de Bob de Bouwersploeg de kou trotseerde en de eerste lichtbakken op het dak van het Molentje plaatsten.