CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leukste vereniging

fallback image post metworst
   
   
   

Onze vereniging is genomineerd als leukste vereniging van Nederland! Een verkiezing waar we graag aan meedoen. Want iedere stem op CV De Metworst levert ook € 0,05 op voor Kika. Dit wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren van dit evenement.

Waarom op De Metworst stemmen? De Metworst zorgt al bij 50 jaar voor volop vertier voor de gehele Zillewoldse gemeenschap. En om iedereen te kunnen laten genieten zijn bij De Metworst vele activiteiten gratis. Wat te denken van aankomende zaterdag; de Pronkenpresentatie. Een avondvullend programma met buut, dans en zang. Maar ook de zondag en maandag met karnaval. De Perfect Showband op het podium, bekende Nederlandse artiesten, maar de toegang is gratis! Met volop vertier voor het hele gezin.
Maar ook de avonden waar wel toegang wordt geheven: De Pronkzittingen en de feestavond met Hike zijn echte feestavonden.
Daarnaast zijn de vele vrijwilligers van De Metworst niet te beroerd om bij diverse andere activiteiten in het dorp, de handen uit de mouwen te steken.

Kortom stem gewoon op De Metworst, klik hier of op onderstaand plaatje.

Oh ja en naast het feit dat het geld oplevert voor Kika, maak je zelf ook kans op fantastische prijzen. Wat te denken van een reis naar Parijs of een I-Pad.