CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metworst de leukste vereniging!

fallback image post metworst

CV De Metworst is mede dankzij uw stem verkozen tot de leukste vereniging van de Gemeente Oude IJsselstreek! Men liet onder andere CV De Foekepot achter zich. Wen d'r maor an!

We zijn nu door naar de Provincie-ronde, waarin we hopen de landelijke finale te halen!

Geef kleur aan deze vereniging en aan het Zillewolds carnaval! Breng tot en met 28 februari uw stem uit via deze link:

Iedere stem op CV De Metworst levert ook € 0,05 op voor Kika. Dit wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren van dit evenement. Een verkiezing waar we, gezien het goede doel, dus graag aan meedoen.

Waarom op De Metworst stemmen? Omdat u op plezier wilt stemmen! De Metworst zorgt namelijk al bijna 50 jaar voor volop vertier voor de gehele Zillewoldse gemeenschap. En om iedereen te kunnen laten genieten zijn bij De Metworst vele activiteiten gratis. Wat te denken van de Pronkenpresentatie.
Maar ook de avonden waar wel toegang wordt geheven: De Pronkzittingen en de feestavond met Hike zijn echte feestavonden.
Daarnaast zijn de vele vrijwilligers van De Metworst niet te beroerd om bij diverse andere activiteiten in het dorp, de handen uit de mouwen te steken.

Oh ja en naast het feit dat het geld oplevert voor Kika, maak je zelf ook kans op fantastische prijzen. Wat te denken van een reis naar Parijs, een I-Pad of een Wellness dag voor 2 personen! Leuk voor u en uw vrouw (of buurvrouw)!

Metworst! Yes we can!