CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sponsoractie voor wagenbouwers

Vandaag kreeg onze Minister van Informatie een telefoontje van Eugene Robben (Euro voor de kenners) van het schildersbedrijf Kleurmeesters uit Doetinchem aan de Havenstraat 136. Hij was bezig met een magazijnopruiming.

Vandaag kreeg onze Minister van Informatie een telefoontje van Eugene Robben (Euro voor de kenners) van het schildersbedrijf Kleurmeesters uit Doetinchem aan de Havenstraat 136. Hij was bezig met een magazijnopruiming en kwam erachter dat hij wel heel veel verf in de loop van de tijd had verzameld, waar ze nu niets meer mee doen.

Als oud-Silvoldenaar en al jarenlang als sponsor verbonden aan De Metworst besloot hij daarom om deze verf gratis beschikbaar te stellen aan de wagenbouwers van de grote karnavalsoptocht in Silvolde.

Dus mochten er wagenbouwers zijn die graag gebruik maken van het aanbod, mail dan even naar info@cvdemetworst.nl en dan zetten wij jullie namen door naar Eugene zodat hij weet dat jullie voor de verf komen. Je kunt ook zelf contact met hem opnemen door te bellen met: 06 – 20183745

Kleurmeesters is gevestigd in het pand van Rob Besselink Woondecoratie aan de Havenstraat 136 in Doetinchem.