CV de Metworst

Search
Close this search box.

Sponsoractie voor wagenbouwers deel 2

Vandaag stond bij onze Minister van Informatie ineens een bekend persoon voor de deur: Eugene Robben (Euro voor de kenners) van het schildersbedrijf Kleurmeesters uit Doetinchem aan de Havenstraat 136. Hij was bezig met een magazijnopruiming.

Vandaag stond bij onze Minister van Informatie ineens een bekend persoon voor de deur: Eugene Robben (Euro voor de kenners) van het schildersbedrijf Kleurmeesters uit Doetinchem aan de Havenstraat 136. Hij was wederom bezig met een magazijnopruiming en kwam erachter dat hij wel heel veel verf had verzameld afgelopen jaar, waar ze nu niets meer mee doen. 

Als oud-Silvoldenaar en al jarenlang als sponsor verbonden aan De Metworst besloot hij daarom, net als afgelopen karnavalsseizoen om deze verf gratis beschikbaar te stellen aan de wagenbouwers van de grote karnavalsoptocht in Silvolde.

Dus mochten er wagenbouwers zijn die graag gebruik maken van het aanbod, mail dan even naar info@cvdemetworst.nl en dan zetten wij jullie namen door naar Eugene zodat hij weet dat jullie voor de verf komen. Je kunt ook zelf contact met hem opnemen door te bellen met: 06 – 20183745

Kleurmeesters is gevestigd in het pand van Rob Besselink Woondecoratie aan de Havenstraat 136 in Doetinchem.