CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lentekarnaval ???

Lentekarnaval ?????

Ja, Lentekarnaval. Maar het echte karnaval moet toch nog komen…

Lentekarnaval?

Ja, Lentekarnaval. Maar het echte karnaval moet toch nog komen…
Klopt helemaal, maar zoals jullie waarschijnlijk niet is ontgaan viert CV De Metworst dit karnavalsjaar haar 44-jarig jubileum. 44 Jaar Karnaval vieren met de hele familie in Zillewold; dat is een mooie reden om eens goed uit te pakken. En hoe kan dat mooier dan een feest voor jong én oud! Een van de specialismen van onze karnavalsvereniging. Om naast het gewone karnaval nog iets speciaals voor de Zillewoldse gemeenschap te organiseren, is de jubileumcommissie op de achtergrond reeds druk bezig met de voorbereidingen voor een geweldig feest op zaterdag 17 mei 2008.

Blij dat ik glij
De Metworst rodeo stier

Er zal die dag een heus Lentekarnaval op het terrein van “Immink” tegenover ’t Molentje plaatsvinden. De zaal en het terrein zullen die dag één geheel vormen, met snoep-, eet- en drankkraampjes. Uiteraard is het weiland die dag hét middelpunt: hierop wordt gestreden om de Metworstbokaal. Maar voor het zover is beginnen we om 12.30 uur met de Rabobank Kinderspelen en een optreden van Warboel. Als afsluiting is er voor de kinderen een ballonnenwedstrijd.

Om 15.00 uur starten we met de Metworst Zeskamp. Na jaren afwezig te zijn geweest vonden we het weer eens tijd om dit grote evenement terug te halen naar Silvolde. Tijdens deze Metworst Zeskamp strijden maximaal 12 teams tegen elkaar om de enige echte Metwaldus Bokaal. De strijd wordt o.a. gevoerd op een super survivalbaan, een tobbedans-baan en een rodeostier. Kortom; sportiviteit met gegarandeerde hilariteit. Dus karnaval ten top!

De survivalbaan
Op dit terrein zal de Metworst zeskamp georganiseerd gaan worden.

De inschrijving voor dit evenement start op maandag 10 december. We zijn op zoek naar karnavalsgroepen uit Silvolde die deze uitdaging aan willen gaan. Ben je met 10 personen (man of vrouw boven de 16) én een joker geef je dan nú op. Je kunt je karnavalsgroep nu opgeven via het inschrijfformulier, klik hier om het document te openen. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team. Kontant te voldoen voor 1 mei 2008 bij onze secretaris, of door het over te maken op bankrekeningnummer 11.53.15.403 t.n.v. ‘CV De Metworst’, dit onder duidelijke vermelding van Zeskamp 2008, de naam van de kontaktpersoon en de naam van de karnavalsgroep.

Als afsluiting van de dag is er ’s avonds een groot feest in onze residentie ’t Molentje m.m.v. de meest geflipte band van Nederland: Flippen.

We zullen regelmatig updates over het Lentekarnaval en de Metworst Zeskamp plaatsen. Hou daarom deze site goed in de gaten!