CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekkernijen bi’j Ons Pakhuus

Op 11 oktober jl. werd in en door Ons Pakhuus voor de eerste keer de Pruuveri’j georganiseerd. Voor ‘slechts’ € 7 (€ 5 in de voorverkoop) kon je een pruuveri’j-kaart kopen, 

Op 11 oktober jl. werd in en door Ons Pakhuus voor de eerste keer de Pruuveri’j georganiseerd. Voor ‘slechts’ € 7 (€ 5 in de voorverkoop) kon je een pruuveri’j-kaart kopen,waarmee je vervolgens langs diverse ondernemers uit Silvolde en omstreken kon lopen en allerlei verschillende lekkernijen kon proeven. Deelnemende ondernemers op de eerste Pruuveri’j waren:


·         Terborgse Wijncentrale                                      ·         Jos de Bakker
·         Regina’s Bakery                                                   ·         Zalencentrum ’t Molentje
·         Plus Peperkamp Supermarkt                            ·         MVO Cateringservice
·         Bakkerij ten Have                                                ·         Catering-Silvolde
·         De Bergjes Groente Fruit                                   ·         Jan Steverink Speltbier Slaege
·         Poelier “De Jager”                                               ·         ’t Kempke IJsspecialiteiten  
   
Voor ons als Metworsten alle reden om ook een bezoekje te brengen aan de allereerste Pruuveri’j. Los van de diversiteit aan lekkernijen een zeer mooie gelegenheid om enkele sponsoren weer te ontmoeten. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje meteen weer even bijpraten.
 
Uiteraard hadden ook wij allemaal een Pruuveri’j-kaart gekocht. Ons doel was vooraf duidelijk: op naar een volle kaart. Helaas is dat ons niet gelukt. Bij nader inzien hadden wij meteen vanaf ‘de aftrap’ om 17:00 uur aanwezig moeten zijn. Nu waren wij er pas rond 18:30 uur en zijn er niet in geslaagd om vóór het einde (21:00 uur) een volle kaart te krijgen. Dit werd met name veroorzaakt door de gezelligheid die er heerste en de uitleg die door enkele ondernemers werd gegeven over de te proeven gerechten/hapjes.
 
 
 
Overall gezien vonden wij het als bezoekers een geslaagd evenement. Een goed initiatief, een mooie locatie, een gemoedelijke sfeer, veel gezelligheid en dat allemaal onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, helemaal niets te klagen dus! Een kleine tip voor mensen die volgend jaar een kijkje gaan nemen: Eet thuis niets, want op de Pruuveri’j krijg je genoeg!