CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ladies Night bij de wagenbouwers

Afgelopen vrijdagavond was het Ladies Night bij de wagenbouwers van de Metworst…

Afgelopen vrijdagavond was het Ladies Night bij de wagenbouwers van de Metworst. Het bezoeken van de heren wagenbouwers is niet alleen weggelegd voor de stoere mannen van de Metworst, ook het charmante vrouwelijke deel wil graag het werk van deze noeste werkers bekijken en opfleuren met een bezoek.

Gewapend met flessen Tonino en andere versnaperingen was het dan nu zover. Echter, er zat nog een addertje onder het gras.

Prins Metwaldus (tenslotte ook een wagenbouwer van de Metworst) en zijn adjudanten waren ook van zins om deze avond een bezoek te brengen.

Tonino en frikandellen, resulteert in tevreden dames...
Tina Lady controleert streng de oksels van de hoogheden...
Nu bleek dat tijdens de afgelopen Jeugdprinsenmiddag was afgesproken dat de hoogheden wel op deze avond welkom zoude zijn, mits zij vooraf hun oksels netjes glad zouden scheren. En Tina Lady zou Tina Lady niet zijn als ze dat niet doortastend zou controleren!

Gewapend met een zaklamp werden de oksels aan een streng en grondig onderzoek onderworpen en smetvrij bevonden! Een kleine onderscheiding van Tina Lady was hun deel. Gelukkig kon de avond dus een doorgang vinden en het werd nog bijzonder gezellig op de late avond.
Enkele deuren verderop zaten bestuursleden Jos en Peter geduldig aan de bar van ’t Molentje. Zij kwamen van een bezoek aan de Kroezenhökers terug, te wachten tot de Ladies Night afgelopen zou zijn. Hun aanwezigheid was echter gespot en het gezelschap bij de wagenbouwers gooiden nog even flink de beuk d’r in door gewapend met enkele balken het cafe binnen te stormen.
Het overvallen duo aan de bar werd er niet warm of koud van, en dronken rustig verder hun biertje op en zaten nog steeds vast op hun plek toen het overige baldadige gezelschap alweer vertrokken was. Er was tenslotte nog een hoop karnavals sores te bespreken.

Wat een bikkels!

Rene lurkt tevreden aan zijn flesje bier...

Ingrid en Tina Lady gooien nog ff flink de beuk erin...

Ook Adjudant Peter was blij de mannen te zien...