CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste debutant in de Raad

fallback image post metworst
Voor deze week de derde en laatste nieuwkomer bij de Raad! 

Voor deze week de derde en laatste nieuwkomer bij de Raad! !
 
Deze jongen luistert (meestal, als je maar hard genoeg roept) naar de naam Roel Wikkerink. Roel komt van de Harterinkdijk, je weet wel, van de zichtstal! Want hij is agrarisch ondernemer en met zijn 22 lentes jong al één van de mede directeuren in de varkenssector. Deze hard werkende jongen vindt ontspanning is trekkerrijden, biertjes drinken en andere gezellige dingen ondernemen met zijn vrienden.
 
Ook Roel is zijn carnavaleske carrière begonnen bij De Mangels met het bouwen van prachtige carnavalswagens. Door daarna al eens een Pronkzitting bij te wonen, vervolgens lid te worden, is hij via via, samen met Sido, terecht gekomen in de Raad van Elf van CV de Metworst. Zijn eerste herinnering aan De Metworst was dan ook tijdens de feestavond met Hike, waar hij een zaal vol feestvierende mensen zag en dacht; ‘Hier moet ik bij zijn!’. En dat is gelukt als kers vers Raadslid. Dit jaar wil hij zich vooral nuttig maken met het verlenen van allerlei hand- en spandiensten en zoveel mogelijk overal bij aanwezig zijn, om vervolgens lekker feest te gaan vieren met iedereen. De enige zorg die Roel hier over heeft is het gebrek aan nachtrust en dat hij zijn schoonheidsslaapje gaat missen. Maar volgens zijn kameraad Sido is dit geen enkel probleem. Ook al is hij nu nog vrijgezel, dat kan nooit lang duren! Want wat staat zo’n net pak (en natuurlijk een mooie steek) de mannen goed! Dan is een schoonheidsslaapje helemaal niet eens meer nodig…
 
Roel verwacht dit jaar een groots feest te mogen vieren met een levendige vereniging en verheugd zich op veel gezelligheid en een mooie optocht. Maar ook voor hem de vraag; Wordt het tijdens de optocht De Mangels of De Metworst? Bent u benieuwd welke weloverwogen beslissing ook deze nieuwkomer heeft durven maken? Kom dan op zondagmiddag 07-02-2016 naar de markt in Zillewold en houdt uw oren en ogen goed open!
 
Met zijn eigen motto ‘Gang is alles!’ (en deze maken wij dan even af met ‘en remmen is angst’), vliegt deze frisse wind CV de Metworst in. Maar niet voordat dit Raadslid de ochtend is begonnen met een iets wat apart ontbijt, namelijk een winegum?! Met deze stevige bodem aan het begin van de dag moet het wel goed komen met het feesten tot in de late uurtjes. Mooi dat da kan!