CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kunst afkijken

fallback image post metworst

Het was een gewone zaterdagmiddag. Niets aan de hand zou je denken ware het niet…

Na afgelopen zondagmorgen vroeg op te zijn gestaan en eerst 3 uur hard te hebben geoefend, was het tijd voor een beetje ontspanning voor de hardwerkende dansmarietjes. Zo had de begeleiding geregeld dat er met drie volle auto’s richting Westervoort gereden kon worden, om daar een heus gardetoernooi bij te wonen. Dit enerzijds in het kader van teambuilding, maar anderzijds ook om een beetje de kunst af te kijken en leuke ideeën op te doen. Niet alle categorieën waren even boeiend voor de meiden, dus tussendoor werd er ook geklets over andere dingen, zoals over school, mobieltjes en natuurlijk jongens.

Aandachtige toeschouwers voor het spektakel in Westervoort
Onze jongste dansgarde in actie tijdens de afgelopen pronkenpresentatie

Maar toen de gardedansen en showdansen (vrije dansen) aan de beurt waren, was de aandacht vol op het podium gericht. Geregelde hoorde je dan ook: “Zo, dat is knap!” of “Wauw, wat mooi!”, maar af en toe kwam er ook een “Dat kunnen wij ook!” tussendoor! Wat ook erg mooi en acrobatisch was om te zien waren de duo’s. Misschien een leuk idee voor volgend jaar, dan kunnen we tijdens de Pronkzitting zes duo’s laten optreden!

Na een zit van drie uur werd de middag afgesloten met een laatste dans van onze collega’s uit Ulft. Moe maar voldaan vertrok de hele stoet hierna weer richting ‘t Molentje. Het was een gezellige, maar zeker ook een leerzame middag voor de dames. De meiden verwerken alle indrukken van deze middag, oefenen nog een weekje en daarna kunnen jullie hun mooie dansen komen bewonderen tijdens de Pronkzitting op 18 en 19 februari. Tot dan! En ook de Mooie Metworst Meiden in actie tijdens de Pronkenpresentatie