CV de Metworst

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kroamschudden bij Maurice en Sandra

Als reeds eerder geschreven zorgt de Metworst aanhang in hoog tempo voor nageslacht. Zo ook Minister van Financiën Maurice Scholten…..

Als reeds eerder geschreven zorgt de Metworst aanhang in hoog tempo voor nageslacht. Zo ook Minister van Financiën Maurice Scholten en zijn vriendin Sandra Lensink, welke op 15 augustus de trotse ouders werden van zoontje Berend. En dat Berend reeds vanaf het begin een eigen mening heeft, blijkt wel uit het feit dat hij al snel een bezoek verwachtte van de hoogheden van De Metworst. En aldus togen Metwaldus en zijn Adjudanten woensdagavond 24 september, weer geheel hersteld van de kermis, richting Arnhem. Ook hier werd het Kika beertje en bijbehorend kado dankbaar in ontvangst genomen door de stralende ouders. Het werd nadien een gezellige zit, waarbij Berend door de hoogheden voorzichtig maar liefhebbend op de arm werd genomen om even voor de foto te poseren.

Berend poseert trots met Prins en Adjudanten...
Ook Bas heeft Berend even op de arm genomen.

En dat poseren gaat Berend prima af! Kalm onderging hij hij het onhandige gestuntel van Metwaldus, waar Adjudant Bas al enige routine aan de dag legde. Op de vraag of Berend vernoemd is naar de eerste Prins van de Metworst, werd door vader Mau noch bevestigend, noch ontkennend op geantwoord. Ook de 2 jonge poezen in de huiskamer vroegen nog even de aandacht van de hoogheden, echter Berend eiste toch maar weer de hoofdrol op. Helaas ging Metwaldus zelf over de regie van foto’s maken, met als gevolg dat er geen foto geschoten is van het gelukkige paar met de kleine Berend. Maar wellicht kunt u het gelukkige gezin de aankomende maanden persoonlijk feliciteren, daar het nieuwe seizoen alweer gloort.